"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

sâmbătă, 9 februarie 2013

Intamplare fantastica: Femeia care a auzit o voce si ii spunea sa mearga la doctor

Una dintre cele mai terifiante povesti medicale, dar şi parapsihologice în același timp, este preluată din celebra revistă British Medical Journal. Întâmplarea se petrece în anul 1984 și o are protagonistă pe o tânără emigranta, pe numele ei A.B., care într-una din zile, stând comod pe canapeaua ei din sufragerie aude o voce care îi adresează câteva cuvinte.
Te rog nu te speria. Ştiu că ești șocată auzindu-mă vorbind așa, dar aceasta este cea mai simplă cale de a rezolva problema ta. Prietenul meu și cu mine lucrăm la Spitalul Great Ormond Street și am vrea să te ajutăm.
Aceste cuvinte i-au fost adresate tinerei femei de către o voce pe care nu o mai auzise niciodată. A.B. a fost șocată și în același timp speriată și a hotărât să meargă la un psihiatru. Nu era normal că o voce să-i vorbească ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. I-a povestit întreaga întâmplare doctorului I.O. Azuonye, care în cele din urmă a diagnosticat-o cu psihoză halucinantă. Drept remediu i-a prescris mai multe pastile, care trebuiau s-o facă bine.
tumoare cerebrala Intamplare fantastica: Femeia care a auzit o voce si ii spunea sa mearga la doctor
Problema părea rezolvată, vocea a încetat să-și mai facă simţită prezența. Totul a fost bine și frumos până într-o zi când A.B. se afla în vacanță. Vocea a reapărut și i-a spus că trebuie să revină de urgență în Marea Britanie pentru că are nevoie de îngrijire medicală. Odată ajunsă în Marea Britanie, vocea i-a oferit femeii o adresă și i-a mai spus că suferă de o tumoare pe creier și că trebuie de urgență să se prezinte la spital.
A.B. s-a prezentat la un control medical și medicii au constat că femeie suferea de o tumoare cerebrală, exact cum îi spusese vocea. Medicii au hotărât s-o opereze de urgență și în timpul operației A.B. a auzit pentru ultima dată vocea care i-a spus: “Suntem bucuroși că te-am putut ajuta. La revedere! “.
Această poveste este reală și prezintă un fapt incredibil. O voce o anunță pe o femeie oarecare despre problemele de sănătate pe care le va avea și că trebuie să meargă la spital pentru a se trata. Oare cine era această voce și din ce cauză a ajutat-o pe această femeie oarecare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...