"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

marți, 15 mai 2012

Vizualizarea la distanţă ... in timp

Înca din 2008, s-au facut previziuni de catre o echipă de top, militari instruiţi ca "spectatori la distanţă" - fiecare cu peste un deceniu de experienta in domeniu. Forţele speciale americane au participat la un proiect conceput initial pentru a detecta schimbările climatice pe glob. În loc de schimbările ale vremii, acestia au văzut un imens meteorit cazand în ocean, fenomen care a generat valuri mareice devastatoare şi eruptii vulcanice. Se va întâmpla, spun participantii la experiment, până în 2013! Rezultatele au fost neasteptate si se pare ca sunt luate în serios. Guvernele lumii se pregătesc deja pentru un astfel de eveniment. Comunitatea ştiinţifică este convinsa că aceste previziuni au o probabilitate de producere atat de mare incat considera "vizualizarea la distanta" ca o ştiinţă. Informatiile pe aceasta tema sunt foarte putine, totusi se pare ca momentul catastrofic previzionat se situeaza undeva in a doua parte a anului 2012 pana in 1 iunie 2013. Pana atunci, spun vizionarii, se vor da publicitatii informatii privind existenta vietii extraterestre precum si capacitatea omului de a calatori in timp. Asistam deja la declasificarea multor documente cu privire la fenomenul OZN, dar informatia vine cu picatura pentru a nu soca lumea.

Cateva intrebari ar trebui sa ne puna pe ganduri:

1. De ce NASA a abandonat programul de zboruri spatiale cu echipaj uman? Cheltuieli enorme dar si visul de aur al omenirii, zborul extraterestru au fost sterse de pe agenda SUA. Ce stiu mai marii lumii si nu spun?!
2.Pentru ce este necesara stocarea semintelor tuturor plantelor existente pe planeta intro banca de seminte in Norvegia. Sigilarea buncarului in 2011 este doar o coincidenta sau ne pregatim pentru o catastrofa in viitorul apropiat?
3. De ce americanii, rusii, chinezii si nu numai ei sapa intruna? Peste tot in lume se amenajeaza adaposturi subterane capabile sa sustina viata timp indelungat. Cine va ocupa aceste buncare si de ce? Nu trebuie sa aflam toti de pericolul care ne paste? 
4. NASA  spune că Soarele poate genera furtuni solare fără precedent  în anii 2012-2013. Ciudat! Noi nu putem prezice cu exactitate vremea normală a Pamantului pentru o săptămână  iar NASA  face prognoze ale activitatii solare pe doi ani!

Sursa: primit pe mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...