"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

miercuri, 2 mai 2012

Suvenir din alta lume


Cazul lui Miguel Fernandez, un taietor de lemne in varsta de 23 de ani, constituie unul dintre cele mai misterioase cazuri de rapire, deoarece el a adus cu sine un obiect de la bordul OZN-ului. Exista si alte dovezi ale rapirii, dar care sunt tinute deocamdata in cel mai strict secret.
In 30 august 1978, Fernandez lucra intr-o poienita din Gobernador Dupuy, Argentina, iar la un moment dat a plecat sa cerceteze bucata de padure care trebuia defrisata in zilele urmatoare. In acel moment, o nava de o forma bizara s-a apropiat de el. Obiectul care emana raze de lumina albastre, s-a oprit la o altitudine de 10 metri si din el a iesit plutind o fiinta umanoida de statura mica. Fernandez nu a mai avut timp sa fuga. Umanoidul l-a imobilizat cu o raza de lumina, dupa care l-a dus la bordul navei. Aici, cu ajutorul unui aparat straniu, l-au interogat pe taietorul de lemne, dupa care l-au asezat pe o masa. I-au examinat mai ales bratele, iar dupa efectuarea acestor analize, l-au imbaiat intr-o solutie lipicioasa. I-au facut cadou o cutie ciudata si l-au debarcat la 40 de kilometri de poienita unde se afla. Cu obiectul acela misterios in mana, Fernandez s-a prezentat la politia din San Luis si a relatat intamplarea incredibila prin care trecuse. Aici, fara a-i oferi tanarului prea multe explicatii, i-au spus ca se poate intoarce acasa.
Ulterior, cazul a devenit o stire de senzatie in ziarele din Buenos Aires, dar politia a blocat toate actele referitoare la acest incident interesant si nu a pomenit nici un cuvant despre cutie. Au oferit doar niste informatii despre analizele facute acelei solutii lipicioase. Probabil este un dezinfectant, au spus ei. Mai multe informatii nu au reusit sa afle nici cei mai ambitiosi ziaristi. Nu se cunoaste nici ce soarta a avut Fernandez dupa acest eveniment, nici locul unde se pastreaza cutia misterioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...