"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

miercuri, 4 aprilie 2012

Secretul sfarsitului calendarului mayas

Scrierile sacre mayase si inscriptiile din Piramida de la Calakmul sunt dezvaluite in premiera in filmul “Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa”. Omenirea trebuie sa fie pregatita pentru o catastrofa iminenta in urmatorii 15-20 de ani, potrivit previziunilor civilizatiei Maya.
Cartile mayase nu prezic sfarsitul lumii, atunci cand ciclul calendaristic se va incheia in decembrie 2012, dar ele fac o predictie necrutatoare: trei sferturi din populatia Pamantului va disparea in urmatorii 15-20 ani, sustine producatorul filmului documentar “Revelatiile civilizatiei Maya despre 2012 si de dupa”, potrivit Chicago Tribune.
“Cei care vor trai, trebuie sa colonizeze spatiul cosmic, asa cum au facut-o mayasii. Acesta este momentul cel mai critic din istoria omenirii, iar lumea va trebui sa faca fata unei situatii dificile”, a spus Raul Julia-Levy, fiul regretatului actor Raul Julia si producatorul noului film documentar “Revelatiile mayase desprfe 2012 si de dupa”.
Julia-Levy, care va incepe productia filmului in aceasta saptamana, a sustinut intr-un interviu acordat site-ului TheWrap, ca documentarul va face dezvaluiri surpriza despre viitor si va face legaturi intre mayasi si civilizatiile extraterestre.
Aceste revelatii vor insemna “un cosmar pentru orice arheolog”. Filmul produs in colaborare cu Guvernul mexican va prezenta pentru prima data o camera din interiorul piramidei mayase de la Calakmul.
Acest templu a fost denumit, de catre Mexic, “Templul inscriptiilor mayase extraterestre”.
Consiliul national mayas de la Elders din Guatemala, care va reuni toti cei 650 de membri ai sai, va expune pentru prima data cartile sale sacre, vechi de 3.750 ani. In scrierile acestor carti, exista o informatie despre “inceputul prabusirii rasei umane”, care va avea loc in urmatoarele doua decenii.
“Eu inteleg ca oamenii sunt sceptici (fata de profetiile mayase – n.red), dar filmul nu va fi realizat pentru pasionatii de OZN-uri. El va aduce dovezi, fapte reale si adevarul”, a spus producatorul.
Potrivit Consiliului mayas, arheologii au mintit lumea asupra unor lucruri. “Ei nu stiu sa descifreze codicele mayas si nu cunosc ceea ce stie Consiliul. Am vorbit cu presedintele Consiliului, Apolinario Chile Pixtun, care a spus ca aceste lucruri din cartile sacre, nu trebuie sa fie dezvaluite, deoarece sunt extrem de negative”, mai spune acesta.
Oamenii trebuie sa inteleaga ca ceea ce se va intampla, va aduce mari schimbari, incepand cu mediul nostru. “Aceasta planeta nu este conceputa pentru sapte miliarde de oameni. Aceste carti sacre incurajeaza omenirea sa exploreze si sa colonizeze alte planete, asa cum au facut-o mayasii”, a spus Pixtun.
Producatorul sustine ca a apelat si la astronomii Vaticanului pentru a participa la documentar. Filmarile vor incepe pe 5 aprilie si vor dura o luna. Filmul despre revelatiile mayase va fi lansat inainte de sfarsitul calendarului vechii civilizatii, de pe 21 decembrie 2012.
“Nu va fi sfarsitul lumii pe 21 decembrie, dar o catastrofa se va intampla in urmatorii 15-20 de ani”, a declarat producatorul.
ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...