"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

luni, 26 martie 2012

Cazul zborului galben


Un caz foarte interesant a avut loc in ziua de 22 septembrie 1978, in Buenos Aires, Argentina. In timpul unui raliu derulat pe sosea, dupa ce parasisera traseul, din cauza unor defectiuni tehnice, diplomatul Carlos Acevedo, si soferul sau Miguel A. Moya, parcurgeau ultimii 1000 de kilometri ai drumului. Era in jurul orei 3:00, iar la volan se afla Acevedo. Masina rula, se pare, cu 100 de kilometri/ora, pe un drum secundar, cand, in spatele vehiculului a aparut o raza galbena stralucitoare, care a luminat imediat interiorul masinii. Fasciculul era atat de puternic, incat Acevedo a pierdut controlul asupra autovehiculului care a inceput sa ruleze ca si cum ar fi fost ghidat, dar nu pe drum, ci plutind la aproximativ doi metri deasupra acestuia. Pe asfalt se vedea clar umbra proiectata de masina, dar, din cauza luminii galbene, orbitoare, nu se putea distinge nimic din peisajul care marginea soseaua. Brusc, masina s-a oprit si cei doi s-au pomenit din nou pe sosea, la 10 kilometri departare de locul unde au inceput sa pluteasca. In clipa urmatoare, straniul fascicul luminos a disparut, cei doi observand in stanga lor, pe cer, un obiect oval, galben, care se indeparta incet.
Dupa disparitia OZN-ului, si-au dat seama ca drumul – pe care, conform ritmului lor, ar fi trebuit sa-l parcurga intr-o ora si un sfert – durase mai mult cu o ora. Mersesera cu masina timp de 2 ore si 20 de minute.
Imediat au realizat o verificare minutioasa a masinii, dar, in afara faptului ca rezervorul suplimentar era gol, nu au mai remarcat nimic ciudat. Ajungand la Pedro Rulo, cei doi martori au raportat politiei cele intamplate, insa nu a avut loc o cercetare mai amanuntita a acestui caz interesant. Intamplarea se afla in evidenta ufologilor argentinieni, cat si a celor americani. Martorii nu au fost supusi nici macar unei sedinte de hipnoza. De aceeasi lipsa de profesionalism s-a dat dovada si intr-un caz similar, petrecut o luna mai tarziu, pe 27 decembrie la Arroyto, tot in Argentina, ai carui martori au fost trei angajati ai unei companii de electricitate. Cei trei barbati calatoreau intr-o masina a institutiei, cand, in jurul orei 4:30, au observat un OZN care plutea deasupra pamantului si si-au dat seama ca se afla la 15 kilometri departare. Nici acest caz, insa, nu a fost analizat temeinic.
Se poate observa, la o prima conexiune a cazurilor, aparitia fenomenului de denaturare a timpului sau missing time asa cum este numit de cel care s-a ocupat de studierea sa in amanunt, ufologul Bud Hopkins.

Sursa: Esenta Infinitului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...