"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

luni, 27 februarie 2012

Urme in desert

Un caz straniu din anul 1942 a intrigat cercetatorii Fenomenului OZN din toata lumea. Conform surselor din acea vreme, doi piloti cu experienta ai Fortelor Aeriene Regale engleze au disparut definitiv, in timpul unui zbor de rutina deasupra desertului din Irak. La prima vedere, intamplarea nu pare a avea nimic neobisnuit, inafara de tragismul ei, dar la o cercetare mai amanuntita apar numeroase elemente ciudate.
Pilotii Stewart si Day pornisera intr-un zbor scurt de la baza RAF, dar din cauza unei defectiuni la motor, au fost nevoiti sa faca o aterizare fortata in desertul irakian. Operatiunea de cautare a celor doi a fost incununata de succes, in prima faza, echipa de salvare gasind dupa scurt timp epava avionului. Apoi, la cativa kilometri de la locul accidentului se distingeau clar urme de pasi, semn ca amandoi supravietuisera accidentului si ca pornisera pe jos prin nisipul fierbinte. Mergand insa pe urmele pasilor, echipa de salvare avea sa faca o descoperire insapimantatoare.Intr-un anumit punct al calatoriei celor doi piloti, urmele de pasi dispareau brusc, de parca fusesera taiate, lasand impresia ca cei doi fusesera ridicati in aer. Cu toate acestea, nu s-au gasit urme care sa ateste ca au dus o lupta sau ca se petrecuse un astfel de incident. Cazul a ramas o enigma pana in ziua de azi. Cei doi piloti nu au mai fost vazuti de atunci si probabil ca nu se va afla niciodata care a fost motivul disparitiei lor.
O alta ciudatenie a acestiu caz interesant este acea ca echipa de salvare nu a putut gasi nici o defectiune la motorul avionului. Si atunci, se pune in mod firesc intrebarea: ce anume i-a determinat pe cei doi piloti, de altfel foarte experimentati, sa aterizeze fortat in inima desertului, departe de zonele locuite, riscandu-si astfel viata?
Sursa: Esenta Infinitului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...