"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

joi, 2 februarie 2012

Misteriosul fascicul de energie de deasupra piramidei bosniece a Soarelui

Piramida bosniacă a Soarelui, Visoko, Bosnia-Hertegovina

O echipa de fizicieni a detectat un fascicul de energie care vine prin varful piramidei bosniece a Soarelui. Raza fasciculului este de 4,5 metri, cu o frecvenţă de 28 kHz. Fasciculul este continuu şi puterea sa creşte pe măsură ce se mişcă în sus şi se depărtează de baza piramidei. Fenomenul contrazice legile cunoscute ale fizicii si tehnologiei. Acesta este prima dovadă a unei tehnologii non-herziene de pe Planetă. Se pare că constructorii piramidei au creat o maşină de mişcare perpetuă (un perpetuum mobile) cu mult timp în urmă şi această “maşină de energie” încă funcționează.

Fasciculul de energie din vârful piramidei bosniece a Soarelui

În labirintul subteran, în 2010, s-au descoperit trei camere şi un mic lac albastru. Analiza energiei arată că nivelul de ionizare este de 43 de ori mai mare decât concentraţia medie din afara, ceea ce transformă camerele subterane în “camere de vindecare”. Detectările electromagnetice ulterioare, în 2011, au confirmat faptul că nivelurile radiaţiilor negative conform grilelor Hartman, Curry şi Schneider sunt egale cu zero în tuneluri. Nu au fost găsite radiaţii tehnice (de la liniile de alimentare şi / sau alte tehnologii) în tuneluri şi nici radioactivitate cosmică. Sculpturile ceramice găsite în interiorul piramidei sunt poziţionate pe fluxurile de apă subterană şi energia negativă este transformată în energie pozitivă.

La 24 iunie 2009, un fascicul de lumină a fost capturat în fotografia alăturată la Piramida Kukulkan de la Chichen Itza (peninsula Yucatan din Mexic). Martorii care au facut această poza nu au văzut nimic în momentul când au apasat pe declansator, fasciculul fiind surprins doar de ochiul sensibil al aparatului de fotografiat.

Sursa: wordpress.com - Mucenicul's Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...