"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

vineri, 10 februarie 2012

Horoscop - februarie 2012


Marte retrograd intreaga luna februarie si martie (23 ian-14 aprilie), va face ca energiile negative specifice aceste faze sa iasa la suprafata, sa erupa… poate nu neasteptat, dar in mod sigur, surprinzator. Aceste energii puternice vor determina schimbari in vietile noastre ale tuturor dar, cel mai important, determina schimbari majore pe plan mondial.

Sentimente precum frustrarea si mania vor erupe cu o forta uimitoare si multe din disputele aparute acum pot fi devastatoare pentru intreaga economie si politica la nivel global. Secrete care sunt inca ascunse maselor largi de oameni, vor conduce la o detonare din interior a lumii financiare, preturi mai mari la combustibil dar si multe afaceri distruse. Neptun in conjunctie cu Luna Noua va produce confuzie dar si nenumarate planuri secrete facute de dusmani nevazuti… Aceasta este perioada cand infame strategii de atac si distrugere se planuiesc si agendele multor capete importante vor fi pline de hotarari in detrimentul multimilor.

Cand Marte aflat in drumul sau retrograd va atinge punctul intermediar dintre cele doua noduri lunare, in intreaga lume vor aparea tensiuni intre guverne, disensiuni intre organizatiile umanitare si marile corporatii si nu in ultimul rand o lipsa de incredere din ce in ce mai mare in conducatori…iar martie si aprilie vor intensifica la maxim aceste efecte.

Energiile Lunii Pline din 7 februarie dar si retrogradarea planetei Saturn care incepe in aceeasi zi, vor apasa nefiresc de greu pe umerii tuturor si o perioada intensa de obstacole, intarzieri si amanari isi va face debutul. Senzatia de stagnare si blocaj total data de aceste influente astrale, va crea in mentalul colectiv o stare de neputinta si disperare. Daca adaugam si faptul ca guverne importante vor jongla cu decizii ce par a arunca lumea in colaps financiar, ca justitia va parea doar un cuvant uitat, drumul catre rezolvarea problemelor pare a fi un drum catre nicaieri…

Din 14 februarie (Mercur conjunct Neptun), un nou mod de gandire dar si o noua perspectiva se va deschide prin devoalarea unor secrete respinse oficial nu demult… iar din 23 februarie, indiferenta si negarea conducatorilor a prea multor adevaruri iesite la lumina, va arunca in aer speranta de pace si prosperitate pentru multe tari si state europene.

Sursa: Codul Omega

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...