"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Intoarcerea la stele

Ne aflam intr-o perioada interesanta din toate punctele de vedere. Lumea vorbeste despre anul curent uneori cu spaima, alteori cu o speranta intr-un viitor mai bun. Fenomenul OZN continua sa fascineze oameni din toata lumea. Fenomenele paranormale si misterele de toate felurile se petrec sub ochii martorilor ingroziti sau, dimpotriva, interesati de cele vazute.
Pentru a ne intoarce la tematica blogului, voi reda in continuare cateva dintre gandurile regretatului cercetator al Fenomenului OZN, Calin N. Turcu:
“Suntem inconjurati de semne de intrebare. Ele plutesc in jurul nostru, le simtim uneori prezenta, dar sintem cu mult prea preocupati de micile noastre probleme cotidiene, pentru a le acorda ragazul si atentia necesare. Preferam inarmarile excesive si sofisticate, in loc sa incercam a afla care a fost rostul initial al monumentelor megalitice de la Stonehenge sau Baalbeck. Dam prioritate conflictelor armate de tot felul, in schimb nu stim exact ce se intampla in Triunghiul Bermudelor sau in alte zone similare ale Terrei, unde dispar anual un milion de persoane, dupa calcule de ultima ora.
Ce stim astazi despre OZN-uri? Nimic mai mult decat stiam, de pilda, acum zece, douazeci sau treizeci de ani. Acest fenomen contemporan continua sa ne sfideze prin prezenta sa insolita si enigmatica.”
“Cand vom pricepe aceste adevaruri elementare, cand ne vom putea debarasa de balastul propriei noastre ignorante, vom putea afirma ca privim cu incredere spre viitor. Dar, probabil ca lucrul acesta nu ni se va intampla prea curand. O civilizatie care cultiva ignoranta, sub toate aspectele ei nefaste, nu are viitor. De nici un fel. O astfel de civilizatie nu este supusa evolutiei, ci unei autodistrugeri si disparitii lente.
A ne intreba la nesfarsit: “Daca exista, de ce nu iau EI contact cu noi?”, dovedeste mai mult decat o necunoastere a existentei problemei. Dovedeste o infatuare si o ingamfare, deopotriva paguboase, prin impactul moral asupra unei largi mase de populatie.”
In final, va voi oferi o fraza enigmatica a presedintele Ronald Regan, care ar trebui sa ne dea de gandit:
“Nu cred ca ne putem astepta sa apara vreo rasa straina de pamant care sa constituie o amenintare pentru noi. Dar cred, intre noi fie spus, ca putem provoca realizarea unui astfel de lucru.”
Sursa: Esenta Infinitului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...