"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

duminică, 8 ianuarie 2012

Aceasta fata a intrat intr-o fabrica militara de rachete din Rusia si inca traieste.Fotografii unice



Numele ei este Lana Sator si s-a strecurat intr-o fabrica militara producatoare de rachete NPO Energomash, aflata la marginea Moscovei. A facut o serie de poze pe care le-a publicat pe blogul personal. De atunci primeste constant scrisori de amenintare de la Guvernul rus.

Tanara Lana Santor a povestit pe blog-ul personal ca nu i-a fost greu sa patrunda in fabrica. A sarit gardul si a ajuns chiar in inima complexului, printr-o serie de tuneluri si conducte. Nu a intalnit pe nimeni in drum. Niciun agent de securitate, numai niste camere de supraveghere ici si colo, in camere echipate cu masinarii imense.

Lucru destul de ciudat, avand in vedere ca Energomash este unul dintre cei mai mari producatori de rachete cu combustibil lichid din lume. Motoarele lor sunt folosite pentru vehiculele de lansare ale rachetelor Soyuz, Zenit 3SL, Angara si Baikal. Iar motorul RD-180 alimenteaza racheta Americana Atlas V. Si au legaturi stranse cu armata rusa.

Chiar daca unele zone din fabrica arata de parca ar fi abandonate, aceasta functioneaza. Iar pozele pe care Lana le-a facut, si care par desprinse dintr-un film cu extraterestri, i-a enervat la culme pe oficialii rusi.

Autoritatile i-au trimis mai multe scrisori in care au amenintat-o ca lucrurile “se vor inrautati” daca continua sa publice poze facute in fabrica pe blog. Insa Lana nu poate fi mai linistita: a pus pe blog pana si scrisorile primite de la Guvern.

Sursa: StirilePROTV. ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...