"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

luni, 7 noiembrie 2011

O stranie catastrofa aviatica invaluita in mister

Un caz misterios a fost inregistrat nu demult in localitatea Lucanes, unde s-a prabusit un avion de pasageri. Atunci, din cauza conditiilor meteorilogice nefavorabile, un avion al companiei EAL, avand la bord aproape o suta de pasageri, s-a prabusit in apropierea localitatii Lucanes. Cel putin aceasta este varianta oficiala.
Un singur aspect nu a fost clarificat de comunicatul oficial din ziua catastrofei. Imediat dupa accident, nu s-a spus nimic despre vreun supravietuitor. Abia dupa cateva zile, la insistentele rudelor, s-a precizat ca “nu exista supravietuitori”. Bineinteles ca ziaristii au aflat imediat de ce nu s-a amintit nimic despre persoanele aflate la bord. Trupele special care s-au deplasat la locul accidentului au constatat, cu uimire, ca avionul era aproape intreg si ca, in afara bagajelor si a hainelor pasagerilor, in interior nu se gasea nici un cadavru.
Chiar si motivul ce provocase prabusirea este incert. Pe avion se putea vedea urma unei lovituri in partea laterala din spate, ca si cum ar fi zburat… inapoi. Primii care au inceput sa lanseze ipoteze au fost localnicii, care si-au amintit legendele despre vulcanul Lucanes, la baza caruia a cazut avionul. Conform traditiei locale, in craterul vulcanului se adapostesc sufletele mortilor care, purificati de focul din adancuri, reapar pe pamant cu un alt chip. Localnicii povestesc cum ca, in unele nopti, au loc stranii descarcari luminoase deasupra craterului ca niste lumini ce palpaie intermitent.
Fenomenele luminoase nu au mai fost vazute cativa ani, pana in ziua accidentului aviatic. De atunci, spun localnicii, aproape in fiecare noapte apar luminile, se aud si sunete stranii, care aduc cu o muzica din alta lume. Cativa temerari care au escaladat noaptea vulcanul au afirmat ca au vazut umbre refugiindu-se in crater la vederea lor. In urma cu putin timp, un localnic a relatat ca a zarit pe poteca ingusta doua personaje stranii: un barbat si o femeie urcand panta in tacere, imbracati in uniforme albastre.”Aveau chipurile tepene de parca ar fi fost de ceara, iar miscarile parca ar fi fost ale unor roboti.” Atunci cand carciumarul caruia i-a povestit intamplarea i-a aratat pe prima pagina a cotidianului EL Diario fotografiile celor disparuti in catastrofa aeriana, omul a sarit in sus aratand cu degetul spre doua fotografii: “Ei sunt…”. Era vorba despre unul din piloti si de o stewardesa.
In urmatoarele zile, mai multi localnici si chiar cativa turisti care au ajuns in zona au declarat ca au intalnit, fie in padurea de la baza vulcanului, fie pe potecile din preajma, personaje care seamana leit cu persoanele disparute din avionul prabusit. Toti aveau aceleasi chipuri imobile si se miscau ca niste jucarii mecanice. S-au emis mai multe ipoteze printre care si aceea ca in interiorul vulcanului ar fi o baza extraterestra, iar pasagerii avionului au fost rapiti de acestia. Este doar o ipoteza printre multe altele care invaluie in mister prabusirea aviatica din Lucanes.
Sursa: Esenta Infinitului

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...