"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

duminică, 20 noiembrie 2011

O intalnire misterioasa


Un fermier francez respectabil a declarat ca a fost imobilizat de doua fiinte stranii ce aterizasera cu un OZN pe plantatia sa de lavanda. Era data de 1 iulie 1965 cand domnul Maurice Masse, aflat la ferma sa din Valensole, in regiunea Basses Alpes, a observat un obiect zburator de forma unui ou si de marimea unei masini, oprit pe sol. Apropiindu-se pe furis, prin vie, a zarit doi “baieti” aplecati deasupra florilor si a frunzelor de lavanda si s-a repezit spre ei pentru ai lua la rost. S-a pomenit holbandu-se la fetele uluite ale creaturilor: niste fete cum nu mai vazuse niciodata. Cei doi “oameni” aveau capete mari, ochi oblici, pometi inalti, proeminenti, guri ca niste fante inguste, barbii ascutite si purtau niste costume ciudate. Una dintre creaturi a intins un fel de tub spre el si l-a paralizat. Apoi, l-a privit pret de cateva secunde, disparand in cele din urma in interiorul navei lor, plutind pe o raza luminoasa. Cele sase picioare ale obiectului au inceput sa se roteasca, un pivot central sa trepideze, iar nava s-a inaltat in aer, pierzandu-se in departare.
Dupa aproxomativ douazeci de minute, Masse a reusit sa isi revina din starea de paralizie, insa cateva luni dupa incident a avut probleme cu somnul. In general acesta dormea cinci sau sase ore, dar dupa strania intalnire avea nevoi de cel putin peste zece ore de somn pe noapte, iar sotia si tatal lui au observat schimbari vizibile in comportamentul acestuia.
In urma lor, in pamantul crapat de atata uscaciune a ramas o groapa cu noroi si, in cateva zile, toata lavanda din jurul locului respectiv s-a ofilit si a murit. Aveau sa treaca ani de zile pana ce acolo sa mai creasca din nou plante. Specialistii care au investigat zona au declarat ca nivelul de calciu extras din mostrele luate de la locul aterizarii era cu mult mai ridicat decat in celalalte zone ale pamantului de acolo.
Mai multi investigatori care l-au interogat pe Masse, printre care si celebrul cercetator al Fenomenului OZN Jacques Valee, au concluzionat ca acesta nu spunea intreaga poveste. Valee a intuit ca a existat un fel de comunicare intre fermier si fiintele extraterestre. Despre cercetarile lui cu privire la fascinantul caz din Valensole voi scrie in viitor.
Sursa: Esenta Infinitului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...