"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

joi, 24 noiembrie 2011

Echipajele de pe Soyuz au vazut OZN-uri !

Nava spatiala sovietica Soyuz, T-4 a fost lansata pe orbita la 12 martie 1981, fiind pilotata de Victor Petrovici, inginer de zbor sub comanda capitanului Vladimir Vasilievici Kovalenco. A doua zi, ea s-a cuplat la Soyuz-6, aceasta din urma reprezentand a doua generatie de platforme de spatiu, construite de catre sovietici.
Echipajul de observare a confirmat rezulatatele neobisnuite raportate de catre precedentele echipaje de observatie ale celei de-a doua, a treia si a patra expeditii. Ele contineau date despre asa zisii nori argintii. Dar in mod straniu, orice informatie privind cerecetarea la bordul Soyuz-6 cuprinsa intre 14-18 mai lipseste din lucrarea pe care profesorul Lazarev a editat-o in 1987.
Ultima mentiune indica faptul ca la 3 mai 1981, echipajul a observat o structura asemanatoare unei raze catre sud-vestul Aurstraliei. De la 14 la 18 mai 1981, cei doi cosmonauti au observat un vehicul spatial necunoscut. La inceput se afla la o distanta de 1 km. Cand imediat s-a aparopiat la doar 100 m, cosmonautii au putut observa trei fiinte cu pielea maro, cu ochi albastri stralucitori si oblici. Aveau un nas drept si sparancene stufoase.
La o distanta de 30 de metri cosmonautii sovietici care observau si filmau toate acestea cu mare grija, s-au gandit ca fiintele semanau cu niste roboti. Expesia fetei lor era fara emotie. Au avut mai multe schimburi de informatii. Centrul de control al zborului sovietic, s-a opus cererii cosmonautilor de a se angaja intr-un contact apropiat. Ordinul dat de pe Terra era ca legatura trebuia sa se faca strict prin instrumente de masura.
In acest timp extraterestrii cautau contactul! Nava lor se misca ciudat, disparea din timp in timp si reaparea instantaneu. Cosmonautii nu intelegeau cum puteau sa se miste, nu avea nici o urma de port sau de panouri solare, sisteme optice sau antene. Era doar un obiect sferic cu un diametru de 9-10 metri, care continea 8 ferestre. In jurul corpului central erau dispuse alte 16 sfere transparente de iluminare. Cosmonautii care utilizeaza binocluri puternice, au putut vedea interiorul masinariei: fotolii normale, cateva instrumente si pereti.
In timpul cand aparatul straniu s-a gasit cel mai aproape de statia sovietica, alienii le-au aratat o harta prin bordul lor. Cosmonautii au recunoscut sistemul nostru solar si alte cateva stele neidentificate in alte parti ale hartii. Extraterestrii nu au avut nici o reactie la codul morse, nici in engleza, nici in rusa. Cosmonautii le-au aratat de asemena simboluri matematice.
In timpul unei intalniri secrete la nivel inalt sustinuta la Moscova, in cladirea Gosplan, in anul 1980, el a prezenatat raportul asupra evenimentelor de la bordul lui Soyuz-6 la cateva sute de conducatori ai partidului comunist, oameni de stiinta, experti de exploarare spatiala si membri ai Comisiei de Studiu oficial al OZN-urilor (condusa de Pavel Romanovici Popovici, celebrul cosmonaut sovietic, casatorit cu Marina Popovici). Filmul realizat de cei doi cosmonauti la bordul statiei orbitale, se afla si acum pastrat ca top secret. Dar informatia cu privire la contactul cu extraterestrii a ajuns mai tarziu in lumea libera, unde a putut fi publicata in California UFO.
Sursa: Enigme - Revista online, autor Marian Deaconu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...