"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

vineri, 16 septembrie 2011

Elenin afecteaza Pamantul !

Vesti proaste de la NASA: “Cometa” Elenin AFECTEAZĂ Pământul! Din analiza matematica a traiectoriei cometei rezulta ca “un corp ceresc cu o masa considerabila” a intrat deja in sistemul nostru solar si se afla pe o traiectorie de imediata vecinătate sau intersectie catastrofica cu de orbita Pământului, in toamna lui 2011 ! Elenin este urmărita pe timpul traversarii centurii de asteroizi si se apropie de Soare, pe care il ocoleste, pentru a se îndepărta apoi in spațiu! Deși pentru NASA sunt cunoscute toate datele referitoare la masa si volumul cometei, acestea nu sunt făcute publice! Din efectele pe care aceasta le are însă asupra altor corpuri cerești, se poate presupune ca este vorba nu despre o simpla cometa, ci de o “ministea neutronica”, adică un corp cu masa superdensa si gravitație pe măsura! Se mai știe ca in data de 11.03.2011 cometa s-a aflat pe aceeași axa cu Pământul si Soarele (Terra fiind la mijloc)! De aici vin…”speculațiile”: de fiecare data când a existat aceasta aliniere, cutremure uriașe au avut loc pe Pământ! Anterior marelui cutremur japonez, cometa a mai fost aliniata cu Terra si la puternicul cutremur din Chile si cel din Noua Zeelanda! Problema este ca daca Elenin ar fi fost o cometa “obișnuita”, masa ei nu ar fi fost suficienta pentru a afecta in vreun fel Pământul! Dar constatările arata ca “acest ceva” a afectat deja Pământul, făcându-i axa de rotație sa “tremure”. Dar daca pana acum “cometa” se afla la distante mari, pe masura ce trece timpul va fi tot mai aproape de noi !
Ce se poate întâmpla?
- Nimic, dacă suntem “norocoși”!
- Dacă “nu suntem norocoși”: posibile cutremure gigantice, erupții, etc., ploi meteoritice şi asteroizi lovind Pământul, modificarea totala a climei datorita modificării orbitei Pământului, maree gigantice datorate atracției Elenin, Luna ar putea fi distrusa sau captata din orbita Pământului, etc., etc.…

- Elenin NU e o cometa si nici nu poate fi, după cum se comporta pana in prezent!
- In 4 Septembrie 2010, Elenin era la 6, 258 Unități Astronomice depărtare, pe aceeași axa cu Soarele si Pământul (Pământul in opoziție cu celelalte doua!): in acea zi s-a produs cutremurul din Noua Zeelanda! O “cometa clasica” nu ar fi putut face așa ceva!
- Daca ne întoarcem in timp, pe 27 Februarie 2010, Elenin se afla la 6, 042 UA fata de Terra, din nou aliniata cu Soarele si Pământul, când a avut loc cutremurul de 8,8 din Chile!
- Mergând “in viitor” pe 26/27 Septembrie 2011, avem in ordine: Mercur, Soare, Elenin…Pământ, pe aceeași axa! Dar distanța este de numai 0,381UA fata de Pământ! Mai mult ca sigur ca pentru 3 zile Soarele nu va mai fi vizibil, fiind eclipsat de Elenin! (“Soarele se va întuneca, fiind negru ca un sac de par”). Apoi, Elenin si Pământul se apropie si mai mult, pana la 0,232 UA unul fata de celalalt pe 17 Octombrie! (Daca Elenin e într-adevăr o “stea pitica”, as lua in considerare si o modificare a orbitei Pământului adica apropiere către Soare + o accelerare a vitezei sale de revoluție, in prima faza, apoi… iar modificare de orbita a Pământului si depărtare de Soare, create de atracția masei Elenin! GV)
- In jurul datei de 5 Noiembrie, vom fi in “trena meteoritică si de asteroizi” pe care Elenin îi cară după el si care ne vor izbi din plin!
- Noiembrie 23 alta aliniere: Soare, Pământ, Elenin ! Distanta: 0,596 UA ! După aceasta data… putem răsufla…daca “mai putem”!
Lucrurile sunt foarte serioase: deja in Groenlanda, Soarele a răsărit în acest an cu 2 zile mai devreme, fapt astronomic fără precedent, semn ca Pământul își schimba deja coordonatele!
Sa mai avem in vedere si datele:
– Pe 25 Septembrie: Soarele, Elenin, Mercur, Pământ, Saturn, Uranus sunt aliniate!

NOTA: Toata teoria mi se pare corecta, cu excepția “datelor calendaristice”: daca orbita terestra şi viteza de revoluție sunt modificate, toate datele se schimba! In plus: “noua orbita” terestra daca va fi mai aproape de Soare, temperatura va creste considerabil, iar la îndepărtare opusul !”

Sursa: blogul lui George Valah http://georgevalah.wordpress.com/
Sursa: cristytepes.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...