"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

luni, 29 august 2011

Teoria Pamantului gol pe dinauntru revine: S-a descoperit un reactor nuclear in mijlocul Terrei

Cercetatorii scoartei terestre, ca si fizicienii si astronomii, dezbat in aceste zile o descoperire uluitoare, care a lasat comunitatea stiintifica cu gura cascata. Doi oameni de stiinta de la Universitatea din Massachusetts s-au deplasat recent in Italia pentru a studia cele mai rare particule descoperite vreodata, numite geo-nutrioni. Oamenii de stiinta doreau sa verifice o teorie privitoare la aceste particule semnalate adesea in Italia, intr-o veche caldare vulcanica de sub Napoli. Ei au dat, insa de cu totul altceva. Au detectat un semnal din interiorul Pamantului asemenea unui reactor nuclear. Descoperirea a pus serios pe ganduri comunitatea stiintifica.
“Geo-nutrionii” sunt anti-neutroni produsi in straturile adanci de uraniu, potasiu si rubidiu aflate in rocile vechi din interiorul planetei noastre. Detectorul folosit la depistarea acestor particule se numeste Borexino si este ca o fereastra menita sa ofere o priveliste in interiorul Terrei. “Tot ceea ce am primit din interiorul Pamantului este o informatie noua pentru noi, iar probele de geo-nutrioni trebuie studiate cu atentie”, a declarat unul dintre cei doi cercetatori care a participat la experiment. “Informatiile pe care le-am strans si pe care le-am prezentat sunt foarte interesante pentru ca prezinta o noua frontiera. Acesta este doar inceputul. Este nevoie de multa munca pentru a intelege Pamantului si sursa caldurii sale”, a continuat el, citat de Dily Mail.
Daca lumea stiintifica are numeroase semne de intrebare, teoreticienii conspiratiei ei au revenit la mai vechea chestiune aPamantului gol. La mijloc fiind celebra Shambala, sau Agartha, in care ar trai o alta populatie, un popor ancestral, care s-a retras “sub pamant”, cu un nivel tehnologic si spiritul foarte evoluate. Acel “rector nuclear” ar fi soarele artificial din mijlocul Pamantului. Evident, omanii de stiinta, desi bulversati inca de descoperire, sustin ca Terra nu are cum sa fie goala pe dinauntru, iar acel reactor nuclear ar fi miezul cald al Pamantului, care nu ar fi metalic in acest caz. Atunci, se pune intrebarea, de unde camp electromagnetic terestru si de unde o asamenea centrala nucleara subterana?
Sursa : Agentia.org

2 comentarii:

  1. E înteresantă ipoteza,am mai întîlnit aluzii la ea.Succese,Călătorule!

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi fascinanta, cred ca o sa ramana doar o ipoteza! Drumuri multe, Nomadule!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...