"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

miercuri, 10 august 2011

Kaede - o noua Vanga?

Nu cu mult timp inainte de moartea sa, se spune ca Vanga ar fi prezis ca darul ei va fi "mostenit" de o fetita oarba din Franta, cu totul neobisnuita, si a cerut ca ea sa fie cautata. Aceasta proorocire a fost de mult data uitarii. Poate ca cei mai multi nici nu au crezut in ea. Insa la inceputul acestui an, in presa ruseasca a aparut o stire bomba: "Vanga se intoarce" - o fetita clarvazatoare, cea care ar putea fi succesoarea bulgaroaicei, a fost gasita intr-un orasel din Franta. Copilul minune are sapte ani, se numeste Kaede si a fost adusa, insotita de tatal ei, la Moscova, pentru a realiza o serie de emisiuni pentru postul de televiziune NTV.
Micuta Kaede
In urma cu doi ani, parintii nu puteau crede ca micuta poate prezice viitorul. Dar, de fiecare data, predictia se adeverea. In Franta, aproape nimeni nu stie despre darul unic al lui Kaede. Familia a ascuns acest lucru, din teama de a nu fi considerata o ciudatenie, sau pentru a evita ca aceasta inzestrare speciala sa fie exploatata abuziv. Au pastrat tacerea pana anul acesta, cand s-au hotarat sa vorbeasca despre abilitatea lui Kaede, insa nu pentru mass-media din Franta, ci pentru cea din Rusia.
Prima premonitie a avut-o cand avea 5 ani. In timpul noptii, un barbat a aparut in visele ei si i-a spus sa-si avertizeze varul ca va avea un accident. Le-a spus parintilor ca varul ei trebuie sa fie foarte atent, caci isi va rupe piciorul. Toti au crezut ca este vorba despre o nascocire, dar au ramas uluiti cand au aflat ca nepotul lor a cazut si are piciorul in ghips. Au mai urmat si alte clarviziuni care, desi erau legate de evenimente marunte, cotidiene, erau de o exactitate uimitoare. Kaede anunta rezultatele de la meciurile de fotbal, vizita neasteptata a unor musafiri, a prevazut ca matusa sa va naste un copil si ca bunica se va imbolnavi grav. Uimiti, parintii au intrebat-o cum de cunoaste viitorul. Ea le-a raspuns ca noaptea este "vizitata" de umbrele oamenilor morti, care ii vorbesc despre ceea ce se va intampla. Desi nu a auzit nimic despre fenomenul Vanga, Kaede a descris-o pe clarvazatoarea bulgaroaica drept unul dintre "musafirii" ei nocturni.
Mama a stiut de la nastere ca fetita ei nu este un copil obisnuit. Kaede sufera de o boala genetica rara, care impiedica dezvoltarea normala a organismului si, in scurt timp, va orbi complet. Desi a urmat mai multe tratamente, medicii sunt neputinciosi in asemenea cazuri de disfunctii genetice. Dar Kaede nu se teme deloc de ceea ce va urma si reuseste sa isi linisteasca si familia, spunandu-le ca ea, cu ochii inchisi, vede cu mult mai multe lucruri decat cu ei deschisi.
Sursa: formula-as.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...