"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

vineri, 6 august 2010

Botez deosebit

23.07.2010
La biserica Sfantu Dumitru multime de parinti agitati, nasi preocupati de botezul ce urma sa aiba loc. Noi eram mai linistiti. Finii nostri nu scanceau, mancasera bine...Hai sa-i cunoastem.

Patric, juniorul familiei Henz, sta cuminte pe umarul mamei. Nu poate sta chiar mult. Din cand in cand o zbugheste la joaca. Nasii lui sunt Ana si Cristi Ionesi si Adina din Grecia.

Denis este deja mare si intelege despre ce-i vorba. Cred ca are emotii dar se stapaneste bine. Il boteaza Marinela si Crina.

Sa nu credeti ca finul nostru este chiar in largul lui dar nasii-i sunt alaturi. Toti suntem sobrii. De emotie eu era sa calc un copil care umbla nesupravegheat prin biserica.

Parintele sfinteste apa din cristelnita. Am gasit in aceasta biserica oameni deosebiti care au stiut sa se apropie de noi si sa se comporte in asa fel incat sa le purtam respect toata viata.
Se boteaza robul lui Dumnezeu Claus....

...Patric...

...Denis...
Prezenta de la primul la ultimul a fost Cristina care a avut grija ca totul sa fie bine.

Nasele si moasele i-au dezbracat pe fini si i-au imbracat in haine noi. La noi a fost simplu dar situatia putea sa se complice....

Patric nu a avut complexe. Daca s-a ocupat mama de el totul a fost in regula.

Putin mai pudic, Denis a dorit un paravan. Situatia a fost rezolvata imediat...
Pana aici a fost simplu asa cum spuneam dar, pe seara, in loc sa ceara lapte finul nostru, Claus, a poftit bere Ursus la biberon...
A plans pana i-am indeplinit dorinta...Dupa aceea am ras cu totii pana pe la ora doua dupa miezul noptii....
Ce a facut Claus a doua zi va spun mai tarziu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...