"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

sâmbătă, 5 mai 2012

O convorbire incredibila


Doamna R. Parker din Oklahoma, sustine intr-un interviu dat revistei Saga in iulie 1972, ca vorbind cu fiica ei la telefon, a interceptat o convorbire intre NORAD si presedintele SUA, Richard Nixon, in care susnumitii se informau reciproc despre o actiune de distrugere a doua OZN-uri, semnalate de Comandamentul Aerian Central Nord-American (NORAD) in zona golfului Mexic si in oceanul Pacific.
Martor la discutia telefonica a fost si un vecin al doamnei Parker, Bill Eckhard, care relata ca NORAD era in stare de alerta si au fost trimise doua avioane de vanatoare F-104, pentru distrugerea OZN-urilor. Unul dintre OZN-uri a fost doborat si cel de al doilea a deschis foc asupra avioanelor, reusind chiar sa distruga unul. OZN-ul ramas zbura la 1500 metri inaltime si abia cu al doilea val de avioane, trimise intre timp, s-a reusit doborarea lui. Au localizat locul impactului OZN-urilor cu solul, care era la 700 de kilometri distanta, in New Mexico, zona Alamogordo, epavele fiind transportate de urgenta si in secret.
Interviul dat revistei Saga a facut mare valva, Ministerul Apararii fiind nevoit sa dezminta articolul, la care doamna Parker si Bill Eckhard au replicat ca ei nu sustin ca cele auzite sunt reale, doar ca subiectul discutiei de la telefon era NORAD, cele doua OZN-uri si ca unul dintre participantii la convorbire era insusi presedintele Richard Nixon.
Un raspuns categoric referitor la aceasta intamplare incredibila este imposibil de dat. Cert este ca exista numeroase documente strict secrete care formeaza o stransa legatura intre Fenomenul OZN si guvernele care conduc lumea. Se pare ca exita un interes pentru studierea acestor aparitii fascinante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...