"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

joi, 3 mai 2012

Demonii cu ochi scanteietori


Stan Gordon, conducatorul grupului de cercetatori din Westmoreland, Anglia, este unul dintre cei mai cunoscuti ufologi care a analizat cazul invaziei  de OZN-uri din 1973, din Anglia.
In 25 octombrie, Gordon si grupul sau au primit o invitatie neoisnuita din partea politiei SUA, conform careia, la o ferma din apropierea Greensburg-ului, Pennsylvania, au avut loc evenimente ciudate. Astfel, cativa membri ai grupului, aflati sub conducerea lui Gordon, s-au dus imediat la fata locului, unde au descoperit un incident cu adevarat interesant.
Un fermier, pe nume Stephen Pulaski, a observat un obiect luminos, care a aterizat in apropiere. Pulaski i-a alertat si pe vecinii sai si impreuna cu ei s-a indreptat spre obiectul care plutea foarte aproape de suprafata pamantului. S-au adunat vreo 15 persoane. Pulaski a fost primul care, cu arma in mana, s-a apropiat de OZN-ul de forma lenticulara, cu un diametru de 30 metri. Atunci, vecinii din spatele sau l-au atentionat strigandu-i ca doua fiinte uriase se apropie de el. Cei doi extraterestri aveau o inaltime de 2.30-2.60 de metri si trupul acoperit cu par cenusiu inchis. Ochii lor straluceau in intuneric, aveau brate deosebit de lungi si se apropiau incet de fermier. Pulaski, vazand fiintele si auzind strigatele vecinilor, a tras speriat cateva focuri de arma asupra strainilor. Extraterestri nu pareau afectati de ele si continuau sa se apropie. Pulaski a tintit de data aceasta exact si a tras din nou, indreptandu-si arma spre faptura cu inaltime mai mare.
“Cand l-am nimerit, monstrul acela bizar a inceput sa urle” ii povestea ulterior Pulaski lui Stan Gordon. “Fiinta si-a ridicat bratul drept si, in momentul acela, nava spatiala a decolat, iar monstrii s-au intors si au pornit lent catre padurea din apropiere. Nici unul dintre noi nu i-a urmarit. Pana cand ne-am revenit, disparusera in padure.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...